Voet analyse en perfect advies opmaat .

De ideale sport om je conditie op peil te houden: hardlopen. Het kan op ieder moment en overal. Zelfs in het drukste dagschema kan een korte of langere duurloop ingepland worden. Het enige wat je nodig echt nodig hebt zijn goede schoenen en kleding.

Jouw ideale schoen

Arts Sportiek biedt een ruim en uitgekiend assortiment hardloopschoenen, kleding en accessoires. Natuurlijk hebben we een ruime keus in schoenen en hebben onze medewerkers de kennis in huis om jou over de juiste schoen te adviseren. Zwaar of licht, proneren of supineren, beginner of wedstrijdloper, veel of weinig kilometers? Bij Arts Sportiek hebben we de ideale schoen voor je!

 Superfunctioneel en comfortabel

Maar ook voor kleding kun je bij ons terecht. Wij bieden een prachtige collectie superfunctionele en comfortabele runningkleding in de nieuwste kleuren en designs. Lekker lopen en er goed uitzien: dat is hardlopen volgens Arts Sportiek. Bij Arts Sportiek zijn alle belangrijke merken vertegenwoordigd: van Nike tot ASICS en van Adidas tot Polar. saucony en brooks. alles is er.

tune belt ass en born voeding.

NIEUW! LINGADORE

100%

NIEUW! NIEUW! NIEUW! Lingadore Bad & Beach. Kom naar onze winkel en bekijk de volledige collectie!